Zobrazit více
V samotném centru Prahy na Národní třídě, kde se psaly dějiny naší země, v historickém domě č.p. 16 se nachází restaurace ,,CAFÉ-RESTAURANT V PODLOUBÍ". Najdete zde unikátní dobové relikvie, které vám připomenou tehdejší dobré i zlé časy.
Příjemné pozdní odpoledne nebo večer v pražském centru si tak vychutnáte v nostalgické atmosféře obklopeni obrazy známého revolučního malíře REONA ARGONDIANA. Vařit bude pro vás mistr svého oboru šéfkuchař Lukáš Brůža, kterého můžete vidět každé úterý ve 21:45 na TV Óčko v kuchařské reality show BIG SIZE.
Delikátní tříchodové menu
V úvodu 3chodového menu vás překvapí jemná chuť domácí drůbeží paštiky se smrži, koňakem a brusinkovou redukcí a rukolou. Paštika podávaná s opečeným toastem je potěšením pro všechny labužníky a již neodmyslitelně patří ke gurmánským předkrmům každé vyhlášené restaurace.
Jako hlavní, ne však poslední chod, vás ohromí rumpsteak z vyzrálého jihoamerického vysokého býčího roštěnce plemene Uruguay BLACK ANGUS se silnou telecí omáčkou. Připravuje se na zelených fazolkách, na slanině a česneku. Výbornou přílohou k tomuto delikátnímu masu jsou pečené brambory ve slupce s bylinkovým dresinkem.
A neodmyslitelná tečka na závěr. 100% čokoládové dorty s pikantním akcentem chilli budou pak nezapomenutelnou tečkou na závěr menu. Jsou pro opravdové gurmány, jejich chuť je důmyslně zvýrazněná ananasovým chutney nebo višňovou omáčkou.
Co pít ke steakům? Jedině vína!
Jako bonus získáte možnost zakoupení vynikající láhve vína z aktuální nabídky vinařství
Bohemia Canopus Morava za zvýhodněnou cenu 180,- Kč. Mnoholetá tradice se nezbytně odráží na kvalitě pěstování odrůd a výroby vína. Víno doporučujeme ke každodennímu stolování a popíjení pro dobrou náladu.
Stylové prostředí, vlídná atmosféra, gurmánské staročeské pochoutky a skvělý servis ve vás zanechají nezapomenutelný dojem. Každý pátek a sobotu vám k poslechu bude hrát živá hudba. Přijďte se najíst, napít a pobavit do Cafe Restaurant V Podloubí.