Působivé plátno plné fantazie či netradiční fotokoláže z vlastních fotografií včetně největšího formátu na trhu - 130×87

Tiskni-online, ČR

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Působivé plátno plné fantazie či netradiční fotokoláže z vlastních fotografií včetně největšího formátu na trhu - 130×87

Tiskni-online, ČR Tiskni-online, ČR (mapa)

Ukončené od 299 Kč

od 299 Kč

Až 50 % sleva Běžná cena: 598 - 2 998 Kč

Vdechněte svým vzpomínkám nový život a mějte je stále na očích. Fotoplátno je opravdové tkané plátno s upravenou povrchovou vrstvou vhodnou pro ekologický tisk a odolnou proti rozmazávání. Výsledek je kvalitou plně srovnatelný s fotografiemi na papíru. Objednávka je velmi jednoduchá a nevyžaduje instalaci jakéhokoliv softwaru. Ihned – online – bez čekání.

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 813 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Plátno s vaší oblíbenou fotografií od české firmy

Plátno s vaší oblíbenou fotografií od české firmy

Doručení do 7 dní od objednání

Doručení do 7 dní od objednání

Největší formát na trhu 130×87 za nejlepší cenu

Největší formát na trhu 130×87 za nejlepší cenu

Ekologická technologie tisku bez toxických látek

Ekologická technologie tisku bez toxických látek

Více informací

Vyberte své oblíbené fotografie a vytvořte si z nich působivé plátno plné fantazie či netradiční fotokoláže.  Fotoplátno je opravdové tkané plátno s upravenou povrchovou vrstvou vhodnou pro ekologický tisk a odolnou proti rozmazávání. Výsledek je kvalitou plně srovnatelný s fotografiemi na papíru. Plátno je natažené na pevném dřevěném rámu z borovicového nebo smrkového dřeva a fotografie se tak budou dokonale vyjímat v interiéru.

Fotoplátno bude součástí vašeho domova a je proto důležité, aby bylo šetrné k vašemu prostředí. Centru tisku je česká společnost, která používá pouze moderní technologie a tisk provádí ekologickými barvami, ze kterých se neodpařují toxické látky.

Mohou si tak dovolit nabízet i největší formát na trhu - 130×87 a navíc za nejlepší cenu!

Vyměňte obyčejné fotky v rámečku za tato stylová fotoplátna. Uchovejte tak vzpomínkou na pěkné místo či známé lidi a mějte je stále na očích. Objednávka je velmi jednoduchá a nevyžaduje instalaci jakéhokoliv softwaru. Ihned – online – bez čekání. Náš internetový editační systém vám umožní fotografii upravit, otočit a vybrat výřez, případně vytvořit koláž s více fotek a zvolit zda bude fotografie zahnutá i přes okraj rámu nebo bude jen na přední straně.

Na výběr máte z 6 rozměrů: 20 × 30 cm, 30 × 40 cm, 40 × 60 cm, 60 × 60 cm, 60 × 90 cm, 130 × 87 cm

Fotografie, vytištěná na malířském plátně bude víc než jen originálním doplňkem Vašeho domova či kanceláře. Fotoplátno umožní zvěčnit Vaše fotografie.

 

Srovnání velikostí obrazů

 

Kontakt

Tiskni-online

Jana Babaka 11
61200 Brno
Česká republika

Po-Čt 9:00-17:00
Pá 9:00-14:30

info@tiskni-online.cz
www.tiskni-online.cz
Zobrazit partnerskou stránku