Přírodní živé fermentované produkty bez tepelných úprav a umělých přidaných látek jako základ zdravého jídelníčku

Ferco, ČR

Sledujte provoznu a upozorníme Vás na novou nabídku

Tato nabídka již skončila, ale našli jsme pro vás ideální náhradu:

Přírodní živé fermentované produkty bez tepelných úprav a umělých přidaných látek jako základ zdravého jídelníčku

Ferco, ČR Ferco, ČR (mapa)

Ukončené od 49 Kč

od 49 Kč

Až 11 % sleva Běžná cena: 55 - 359 Kč

Dlouhodobé uchování potravin bylo jedním z důvodů, proč lidé vůbec začali kvasit, ale pozitiv je mnohem více. Živé fermentované potraviny z přírodních ingrediencí obsahují množství prospěšných látek, které společně příznivě ovlivňují lidské zdraví. Fermentace potravin zlepšuje chuť, stravitelnost i posílí vaši obranyschopnost. Ještě potřebujete nějaké argumenty, proč si ji pustit do kuchyně?

Zatím bez hodnocení

Zatím bez hodnocení

Garantujeme kvalitu!

Tato nabídka je u nás nová, zatím tedy nemá žádné hodnocení. Spoluprací jen s ověřenými partnery vám ale garantujeme kvalitu. Na SlevaDne je momentálně přes 55 799 hodnocení, jejich průměr je 8,7 z 10.

Proč si vybrat tuto nabídku

Přírodní živé fermentované produkty

Přírodní živé fermentované produkty

Pouze z rostlinných ingrediencí

Pouze z rostlinných ingrediencí

Prémiová kvalita za dostupnou cenu

Prémiová kvalita za dostupnou cenu

Příznivě ovlivňují lidské zdraví

Příznivě ovlivňují lidské zdraví

Více informací

Proč fermentace?

Fermentace potravin, jinými slovy kvašení potravin, je řízená přeměna potravin využívající mikroorganismy, jako jsou bakterie mléčného kvašení, kvasinky nebo ušlechtilé plísně, za účelem prodloužení trvanlivosti, zvýšení stravitelnosti a vylepšení výživových a chuťových hodnot potravin.

Fermentace potravin je nejstarší způsob, jakým lidé po celém světě po tisíce let zpracovávají potraviny za výše uvedeným účelem. Fermentují se nejrůznější jídla (např. kvašená zelenina, ovoce, luštěniny, jogurt, sýr, maso) a nápoje (např. kefír, ocet, víno, pivo, medovina), přitom vlivem rozdílů v ingrediencích, klimatu a kulturních zvyklostech jednotlivých regionů se místní fermentovaná jídla a pití často velmi liší.

Živé fermentované potraviny z přírodních ingrediencí obsahují mimořádné množství prospěšných mikroorganismů, vitamínů, minerálů, enzymů, antioxidantů, přírodních antibiotik a antivirotik, antimutagenů a jiných prospěšných látek, které společně příznivě ovlivňují lidské zdraví díky zlepšení zažívání, příjmu živin, imunity, metabolismu, detoxikace, kardiovaskulárního systému, pokožky, emocionálního stavu a zvýšení energie. Věda neustále pokračuje v dokumentování známých a objevování nových pozitivních účinků fermentovaných potravin na lidské zdraví.

Prospěšné mikroorganismy a látky jsou obsaženy ve fermentovaných potravinách ve výrazně vyšším množství, a mají tak výrazně příznivější vliv na lidské zdraví, než v nefermentovaných potravinách (např. v syrové nebo vařené zelenině). Fermentace navíc snižuje obsah toxinů, antinutrientů a škodlivých mikroorganismů ve fermentovaných ingrediencích. Fermentace dále vytváří širokou škálu aromatických kyselých chutí, které lze využít k dochucení ostatních potravin.

 

Fermentující mikroorganismy a kyseliny vznikající při fermentaci brání vzniku nežádoucích mikroorganismů a prodlužují trvanlivost fermentovaných potravin uchovaných v chladu na měsíce až roky. Chlad dále zpomaluje pokračující fermentaci, která způsobuje stále se zvyšující kyselost živých fermentovaných potravin.

Živé fermentované potraviny díky obsahu prospěšných mikroorganismů a ostatních složek v sobě kombinují probiotika (prospěšné mikroorganismy kolonizující střeva) i prebiotika (výživa pro probiotika) a představují tak tradiční přírodní synbiotikum umocňující přínosy samostatných probiotik a prebiotik.

Čím se Fercoshop.cz liší od konkurence?

Vyrábí přírodní živé fermentované jídlo a pití! V nekompromisní prémiové kvalitě za dostupnou cenu!

Fermentované, to znamená kvašené. Živé, tedy bez tepelných úprav a sterilizace ničící prospěšné látky a mikroorganismy. Přírodní, proto vždy bez umělých přídatných látek. Pouze z rostlinných ingrediencí.

V čem jsou unikátní? Kvalita zaručující maximální zdravotní prospěšnost a chuťový zážitek je pro ně nejvyšší prioritou! Používají kvalitní ingredience. Na rozdíl od ostatních výrobců fermentují v kameninových nádobách s minimem nerafinované himalájské soli. V případě kimchi používají pouze přírodně fermentovanou sójovou omáčku a přidávají superpotraviny jako miso, houbu shiitake a lahůdkové droždí. Při výrobě fermentované limonády používají při fermentaci nerafinovaný třtinový cukr.

Jejich produkty prodávají přes Fercoshop. Po Česku a Slovensku objednávky doručují do výdejních míst Zásilkovny nebo přímo domů. V Praze je možné si objednávky vyzvednout osobně v jejich výrobně, nebo větší objednávky mohou dovézt až k vám domů.

 

Kontakt

Ferco

Nad Krocínkou 465/28
190 00 Praha 9
Česká republika
+420 724 468 571

fercoshop@gmail.com
www.fercoshop.com
Zobrazit partnerskou stránku