Zobrazit více
V Mount Steak Restaurantu se mohou, jako jediní v Česku, pyšnit
certifikátem Světové asociace steakových restaurací. Profesionální a vstřícná obsluha dodá tomuto gurmánskému zážitku punc jedinečnosti. Jistě Vás potěší také elegantní a svým uspořádáním pro soukromé posezení s partnerem příhodný interiér.
Na oba tady čeká lahodný 200g klokaní steak. Výbrat si můžete ze 3 exotických úprav. Rozinkový klokan je klokaní steak na červeném víně s rybízem a rozinkami. Labužnický klokan je připravován s kořením a grilovanými datlemi. Ochutnat můžeze i Klokana po staroaustralsku - klokaní maso, tak jak ho mají od nepaměti rádi lovci klokanů, se speciální směsí koření. Klokaní maso připomíná chutí zvěřinu, je ovšem křehčí, šťavnatější a díky nízkému obsahu tuku a cholesterolu také zdravější. Zároveň má vysoký obsah proteinů a minerálů. Jednoduše poctivé zdravé masíčko plus vydatná příloha - americké brambory nebo štouchané brambory, které tuto pochoutku skvěle doplňuje.
Mount Steak Restaurantu na Smíchově si můžete vybrat steak z až 23 druhů exotických zvířat. Našli se prý i turisté ze Švédska, kteří si kvůli takové jedinečné večeři udělali výlet do pražské metropole. Na požádání máte možnost výměny klokaního masa za jakýkoliv pokrm z kuřecího masa z jídelního lístku.
Kdo ostatně ví, jak chutná krokodýl, medvěd nebo chřestýš? Pravda, posledně jmenovaný živočich asi coby večeře každého neláká, ale podle provozovatele jde o chutnou kuriozitu!
„U nás si člověk může dát jak krokodýla, tak pakoně žíhaného nebo zubra evropského,“ potvrzuje
majitel podniku Martin Novák. „Bavič Petr Novotný, který navštívil 82 zemí světa, nikde na jednom místě takový výběr neviděl. Na evropském trhu nejsou tyto pochutiny obvyklé,“ dodává.