Poskládejte si krásný dárkový kupón

Vybrali jste si u nás dárek, kterým chcete obdarovat někoho blízkého? V takovém případě máme pro vás způsob, jak z kupónu uděláte opravdu milé překvapení.

Poskládejte si dárkovou obálku. Vypadá stylově, ale jak dobře víte, ručně vyrobené dárky udělají vždy největší radost. Origami je oblíbený způsob, jak procvičit šikovnost prstů a vložit do dárku i kousek ze své snahy. Nemusíte se bát, tuto obálku dokáže poskládat opravdu každý! Je to jednoduché, stačí postupovat krok za krokem. Připravili jsme pro vás video návod:
 

Takový milý dárkový kupón můžete darovat opravdu každému. Připravili jsme pro vás několik designových motivů, které se hodí na všechny příležitosti: narozeniny, výročí, oslavy, Valentýn, Vánoce...


Sdílej článek na sociálních sítích:

Romana Vávrová

Deal manager

Romana je takové děvče pro všechno. Dělá vše pro to, aby SlevaDne šlapala jako hodinky. Od dohlížení na kvalitu nabídek na webu, přes marketing, finanční záležitosti a objednávání toaletního papíru.:-) Ve volném čase si ráda zajde zaběhat či do fitka, ale nedělá jí problém strávit i půl den jen tak na gauči. Je milovnicí dobrého jídla, piva, slunečného počasí a zábavných party her.