Soutěž Objevte Česko 19.5.2017

Česko už spolu objevujeme, ale jak moc ho znáte? Pojďte si s námi zasoutěžit a zároveň poznat další zajímavá místa.

Pravidelně budeme přispívat novými soutěžními fotografiemi a Vaším úkolem bude poznat co na fotografii je. Pokud se Vám to podaří, můžete vyhrát kredity (jeden kredit = jedna koruna), za které pak můžete nakoupit na našich stránkách. A ptáte-li se kolik kreditů můžete vyhrát? Odpověď je snadná. Podle obtížnosti fotografie budou určeny i výherní kredity, takže to pro Vás bude každý týden překvapení.

Jak soutěžit

Poznejte co je na soutěžní fotografii a napište nám odpověď do komentáře pod článek. Po skončení soutěžního kola správné odpovědi slosujeme a oznámíme šťastného výherce.

Soutěžní fotografie za 200 kreditů pro výherce. Soutěžní kolo začíná dnes 19.5.2017 a tipovat můžete do 25. 5. 2017.

Vzhledem k tomu, že se zatím nikomu nepodařilo uhádnout správnou odpověď, prodlužujeme tipování do 29.5.! 

Tento týden bude soutěž trochu ozvláštněna. Nechceme po Vás poznat místo, kde byla fotografie pořízena (přestože věříme, že někteří experti, by jej poznali :-)), ale identifikovat, co si veze řidič ve vozíku. Tuto fotografii předevčírem pořídil a zaslal jako kvíz jeden náš obchodník, který je v terénu a stará se o hotely a my ostatní na Slevadne.cz jsme se dost zapotili, abychom uhodli, co auto vlastně veze :-) A co Vy, poznáte? Své tipy pište pod článek.

Přejeme všem soutěžícím hodně štěstí :-)


Sdílej článek na sociálních sítích:

Marcela Gořalková

Koordinátor obchodních zástupců

Marcela má na starosti koordinaci a podporu pro cestovatelský obchodní tým. Po ránu si ráda zaběhá, aby měla v práci čistou hlavu. Ve svém volnu odpočívá u dobré knihy nebo zajde na kávu s kamarádkou.