Testovali jsme plavbu lodí po Vltavě v Praze

Pokud přemýšlíte nad originálním dárkem, tohle je opravdu trefa do černého a navíc potěšíte naprosto všechny věkové kategorie. A nebo si zkrátka udělejte radost vy sami.

Nemusíte být zrovna zatvrzelí romantici, abyste si užili plavbu po vlnách Vltavy. Svého neromantického partnera totiž náramně odzbrojíte i dobrým jídlem, kterého je na lodi dostatek. A najedený muž = spokojený muž :)

Jednu takovou plavbu můžete absolvovat s Marií. Nebojte, nebude vás obtěžovat neznámá členka posádky. Jméno Maria patří totiž lodi od River Trip a ta má pro vás skvělou nabídku. Vybrat si můžete mezi polední, odpolední či večerní plavbou a to dokonce i s rautem a živou hudbou. I děti si užijí skvělou zábavu a navíc děti do 4 let můžete vzít zdarma.

Na loď nastoupíte na přístavišti číslo 16 u Dvořákova nábřeží. Usadíte se ve vrchní části lodi, odkud budete mít skvělý výhled. Pokud plujete v poledne či večer, čeká vás v rámci kupónu uvítací nápoj v podobě Becherovky. Kotva se zvedne a vy vyplujete po vlnách Vltavy a kochání může začít. Uvidíte nejen Karlův most a Pražský hrad, ale také Rudolfinum a Národní divadlo, Tančící dům a Vyšehrad. Pokud budete mít štěstí a bude povolen průjezd plavební komorou, čeká vás daleko větší podívaná. Tento průjezd však není garantován.

Hned po vyplutí je odstartován i studený a teplý raut, který najdete v podpalubí lodi a je otevřený asi 1 hodinu. Jídla je opravdu dostatek a je nustále doplňováno. Najdete tu guláš, polévku, smažený květák, kuřecí špalíčky, těstovinový salát, zeleninové saláty, ovoce, sýr, šunku a spoustu dalších skvělých dobrot, takže si každý určitě vybere to své. A co je na tom nejlepší? Nikdo vás nebude omezovat - sníst můžete tolik, kolik zvládnete. A to jistě potěší všechny pány.

A teď si představte tu pohodu. Po dobrém občerstvení se usadíte venku na palubě, v ruce držíte váš oblíbený drink, v objetí partnera se kocháte krásnou Prahou, pozorujete labutě a večer si užijete i krásný západ slunce za doprovodu skvělé živé hudby. Zážitek.

Je to opravdu něco jiného než z břehu. Úchvatné výhledy v záři nočních světel dojmou snad každého. A pokud neholdujete plavbě večer a chcete si užít pražské památky za světla, alespoň se na palubě za pěkného počasí i skvěle opálíte. Raději tedy doporučujeme opalovací krém :)

A nyní znáte jedno z nejromantičtějších míst. Nechte čas plynout a plujte s River Trip...

 

Chci koupit plavbu po Vltavě
 


Sdílej článek na sociálních sítích: