Zobrazit více
Vychutnejte si české dobroty v nové stylové restauraci Budínská, jen 15 minut od Hlavního nádraží.
Domácí poctivá kuchyně, která vás nadchne. I tak se dá charakterizovat nabídka Restaurace Budínská. Čekají na vás nejen české speciality ve stálé nabídce, ale také mimořádná menu – před Vánoci např. bude připraveno rybí menu (rybářství Klapal) a zvěřinové hody – sledujte aktuální nabídku. Tuto jedinečnou nabídku navíc můžete využít i v době poledního menu, a nejste tak omezování pevně určenými hodinami. Tříchodové menu se například výtečně hodí jako romantická večeře pro dva, ve výběru času vás opravdu nic neomezuje.
Hovězí pupek, ze kterého je filovaný flank steak dělaný, je maso, které se vyznačuje jemností a výraznými vlákny. Pupek je měkká část hovězího břicha bez kostí. Filování je pak zkrácený termín pro filírování, což je krájení na řezy a používá se zejména u vařeného, pečeného nebo grilovaného masa.
Restaurace má stavebně oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky – ve vstupní kuřácké části je posezení v oddělených boxech s lavicemi a bar, v zadní části salonek bez cigaretového kouře nabízí posezení až pro 50 lidí a je tak více než vhodný k pořádání slavnostních akcí. K využití je rodičům s dětmi k dispozici také dětský koutek.
K jídlu si pochopitelně můžete vybírat ze široké nabídky nápojů - čekají na vás piva Pilsner Urquell a také Richard, který v Brně nabízí jen několik málo podniků. Dále je v nabídce káva Pascucci nebo víno z Vinařství Procházka z oblasti Velkých Pavlovic.
Skvělá nabídka, kterou byste vy sami rádi našli pod stromečkem.